Belépés
G betűs receptek
... zsíron kiolvasztjuk a kockára vágott füstölt szalonnát, rátesszük a feldarabolt sonkát, kissé megpirítjuk. A finomra vágott vöröshagymát hozzátesszük, ezután a gombát. Zsírjára sütjük, beletesszük a csirkemájat is. Sózzuk, borsozzuk, apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük. Ha, már majdnem puha, hozzátesszük a paprikát, paradicsomot és lassan felforraljuk. Tálalásnál a sült hú...
2011-01-13 16:52:30
F betűs recept
... burgonya.
Elkészítése: A sertésoldalast csontjával együtt apró darabokra vágjuk. A lábasba teszünk egy kevés zsírt s a vékony szeletekre vágott hagymát, meghintjük a paprikával, beletesszük a húst, megsózzuk, majd kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Mielőtt megpuhul, hosszúra vágott burgonyát adunk hozzá, és együtt puhára főzzük.

Felvidéki bableves

Ho...
2011-01-13 16:05:06
E betűs receptek
... felszeleteljük, húskalapáccsal kissé megveregetjük, megsózzuk, és forró olajon mindkét oldalát átsütjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra vagdaljuk. Az időközben kinyitott kuktába beletesszük a vöröshagymát, a pirospaprikát, a tárkonyt, a kicsumázott és felszeletelt paprikát, a lehéjazott és szeletekre vágott paradicsomot, a hússzeleteket, és ráöntjük a pecsenyelevet...
2011-01-13 15:33:28
D betűs receptek
... sóval ízesítjük, majd a tojásokkal jól összedolgozzuk. A tölteléket a káposztalevelekbe göngyöljük. A maradék pirított hagymát megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felengedjük, majd beletesszük a savanyú káposztát és a maradék füstölt szalonnát. Ráhelyezzük a töltelékeket, a négy szeletre vágott húsos angolszalonnát, majd lefedve pároljuk. A végén hozzáadjuk a felkarikázott ko...
2011-01-13 15:07:11
D betűs receptek
... húsleves vagy víz.
A kockára vágott szalonnát serpenyőben kiolvasztjuk, a pörcöt kiszedjük és félretesszük. A szalonna zsírjában átpirítjuk a nagyjából 2 cm kockákra vágott húst. Beletesszük egy szorosan lefedhető, magas falú cserépedénybe vagy tűzálló tálba, hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, a felkarikázott sárgarépát, meglocsoljuk az ecettel, s...
2011-01-13 13:17:12
B betűs receptek
... húsra öntjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágtunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, beletesszük a jól lecsöpögtetett burgonyát, néhány percig együtt pároljuk, végül meghintjük a pirospaprikával. Alaposan összekeverjük, és ecetes savanyúval körítjük.


Brassói apró pec...
2011-01-10 14:54:18
B betűs receptek
... gomba, 2 dl tejföl, 2 k. olaj, 1 kis fej vöröshagyma, 1 k. liszt, 1 dl száraz fehér asztali bor, só, bors
Elkészítés: Egy edénybe öntjük az olajat és 2 percig 500 W-on melegítjük. Beletesszük az apróra vágott hagymát és 2 percig 500 W-on pároljuk. Erre az alapra helyezzük a kivert, megfűszerezett hússzeleteket és 10 percig 500 W-on sütjük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, v...
2011-01-10 13:41:21
B betűs receptek
... csirke
Hozzávalók: 1 kg csirke, 20 dkg gomba, 15 dkg füstölt szalonna, 2 dl tej, 1 dl tejföl, petrezselyem, zsír, só, bors, liszt.
Elkészítése: A szalonnát kockára vágjuk, kiolvasztjuk, és beletesszük a karikára vágott gombát, valamint a feldarabolt csirkét. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Vizet nem kell önteni alá, mert a gomba vizet ereszt, és ...
2011-01-10 13:15:52
Tejfölös zöldbableves
... fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 kk. pirospaprika
2 k. tejföl
1 cs. petrezselyem
só, bors

Elkészítése: A leveskockát feloldjuk, beletesszük főni a felaprított babot, és a zöldségeket. Az apróra vágott hagymát olajba megpirítjuk, a tűzről levéve beletesszük a paprikát a szétnyomott fokhagymát, és a forrásba lévő levesbe tesszü...
2011-01-09 09:40:04
Zöldséges gombaleves
... vágjuk. A forró olajban megpirítjuk a húst, belekeverjük a hagymákat, megfonnyasztjuk, rádobj...
2011-01-09 09:23:33
1 2 3 .....21 22 ..31 32 33 34 ..41 42 43 
Címkék: kockára vágott, feldarabolt sonkát, finomra vágott, sertésoldalast csontjával, lábasba teszünk, kevés zsírt, vékony szeletekre, vöröshagymát megtisztítjuk, időközben kinyitott, káposztalevelekbe göngyöljük, maradék pirított, savanyú káposztát, maradék füstölt, négy szeletre, végén hozzáadjuk, pörcöt kiszedjük, szalonna zsírjában, szorosan lefedhető, karikára vágott, szétnyomott fokhagymát, felkarikázott sárgarépát, puha húst, edénybe öntjük, apróra vágott, alapra helyezzük, gombát megtisztítjuk, szalonnát kockára, feldarabolt csirkét, gomba vizet, leveskockát feloldjuk, felaprított babot, tűzről levéve, forrásba lévő, forró olajban, pirospaprikával, megfonnyasztjuk, lecsöpögtetett, angolszalonnát, összedolgozzuk, felszeleteljük, megfűszerezett, húskalapáccsal, sertésoldalast, pecsenyelevet, összekeverjük, megtisztítjuk, pirospaprikát, hússzeleteket, felkarikázott, cserépedénybe, megveregetjük, petrezselyem, felforraljuk, hozzátesszük, felszeletelt, töltelékeket, vöröshagymát, paradicsomot, kiolvasztjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.