Belépés
Kenyérfasirt
... zsemlemorzsa

elkészítés

1. A tojást és a májkonzervet összekeverjük, belemorzsoljuk a kenyér belsejét, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymetzöldet.
2. Fasírtokat készítünk a masszából, és morzsában megforgatjuk őket, épp csak annyira, ...
2010-08-07 22:23:14
Tojásos rizs
... megsózzuk, és beletesszük a szerecsendiót. Egyenletes hőmérsékleten, takaréklángon kb. 30 percig forraljuk. Ha kész, szitán átszűrjük, majd lassú kevergetés mellett a maradék vajat belemorzsoljuk, és jól kikeverjük.
3. A sonkát kevés olajon megpirítjuk, és a mártáshoz keverjük.
4. A tojásokból rántottát készítünk, de hagyjuk egy kicsit folyósra. Ekkor keverjük hozz...
2010-08-06 13:53:52
Tojásos rizs
... megsózzuk, és beletesszük a szerecsendiót. Egyenletes hőmérsékleten, takaréklángon kb. 30 percig forraljuk. Ha kész, szitán átszűrjük, majd lassú kevergetés mellett a maradék vajat belemorzsoljuk, és jól kikeverjük.
3. A sonkát kevés olajon megpirítjuk, és a mártáshoz keverjük.
4. A tojásokból rántottát készítünk, de hagyjuk egy kicsit folyósra. Ekkor keverjük hozz...
2010-08-06 12:30:58
Mustáros-szerecsendiós fasírt
... fűszereket: só, bors, paprika, ételízesítő, szerencsendió. Jól elkeverjük, majd mehet bele a fokhagyma, a mustár, és a petrezselyemzöld.
4. A kenyeret kinyomkodjuk a víztől, és belemorzsoljuk a húsmasszába. Ráütjük a tojást is, és az egészet jól összedolgozzuk, hogy egynemű masszát kapjunk.
5. Egy serpenyőben olajat forrósítunk. Egy evőkanál segítségével húspogácsá...
2010-08-05 17:42:27
Mustáros-szerecsendiós
... fűszereket: só, bors, paprika, ételízesítő, szerencsendió. Jól elkeverjük, majd mehet bele a fokhagyma, a mustár, és a petrezselyemzöld.
4. A kenyeret kinyomkodjuk a víztől, és belemorzsoljuk a húsmasszába. Ráütjük a tojást is, és az egészet jól összedolgozzuk, hogy egynemű masszát kapjunk.
5. Egy serpenyőben olajat forrósítunk. Egy evőkanál segítségével húspogácsá...
2010-08-05 15:48:37
Mustáros-szerecsendiós
... fűszereket: só, bors, paprika, ételízesítő, szerecsendió. Jól elkeverjük, majd mehet bele a fokhagyma, a mustár, és a petrezselyemzöld.
4. A kenyeret kinyomkodjuk a víztől, és belemorzsoljuk a húsmasszába. Ráütjük a tojást is, és az egészet jól összedolgozzuk, hogy egynemű masszát kapjunk.
5. Egy serpenyőben olajat forrósítunk. Egy evőkanál segítségével húspogácsák...
2010-08-05 15:12:07
Pancerotti
... oregánó
* ketchup
* mustár


elkészítés

1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, majd a cukorral felfuttatjuk.
2. Összegyúrjuk a tésztát, és berakjuk a hűtőbe kb. 20 percre.
3. Addig elkészítjük a tölteléket, ami csak annyiból áll, hogy fe...
2010-07-31 08:26:37
Aranygaluska tepsiben
... vaj.

Vaníliasodó:
5 dl tej,
2 tojássárgája,
2 ek keményítő,
1 cs vaníliás cukor,
1 ek vaj,cukor.

Tejet a joghurttal,cukorral meglangyosítjuk belemorzsoljuk az élesztőt,felfuttatjuk.A hozzávalókból sima edénytől elváló tésztát gyúrunk.Duplájára kelesztjük.Újjnyi vastagságra nyújtjuk,pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.Sütőpapírral kibélel...
2010-07-29 18:47:57
Csőben sűlt lekváros tészta
... Sütőmargarin



Elkészítés

A tejet meglangyosítjuk. Egy teáskanál cukrot adunk hozzá és belemorzsoljuk az élesztőt, letakarjuk, majd kb. 10 percre meleg helyre tesszük, amíg az élesztő feljön a tetejére.
A margarint megolvasztjuk. A lisztet a maradék cukorral, a sóval, a meg...
2010-07-28 21:02:39
Sajtos-tejfölös házilángos
... víz
* só



Elkészítés:

Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk kelni.

A lisztet beleszitáljuk egy tálba, a közepébe mélyedést csinálunk, beleöntjük a kovászt, a me...
2010-07-27 21:54:38
1 2 3 ...................62 63 ..........94 95 96 .........124 125 126 
Címkék: májkonzervet összekeverjük, kenyér belsejét, apróra vágott, maradék vajat, sonkát kevés, mártáshoz keverjük, tojásokból rántottát, kicsit folyósra, kenyeret kinyomkodjuk, serpenyőben olajat, evőkanál segítségével, langyos tejbe, cukorral felfuttatjuk, hozzávalókból sima, tejet meglangyosítjuk, teáskanál cukrot, élesztő feljön, margarint megolvasztjuk, maradék cukorral, lisztet beleszitáljuk, közepébe mélyedést, petrezselyemzöld, meglangyosítjuk, meglangyosítunk, belemorzsoljuk, összedolgozzuk, receptgaleriak, szerecsendiós, beleszitáljuk, szerencsendió, takaréklángon, megolvasztjuk, összekeverjük, szerecsendiót, hőmérsékleten, hozzávalókból, májkonzervet, felfuttatjuk, megforgatjuk, segítségével, kinyomkodjuk, kenyérfasirt, szerecsendió, kiszaggatjuk, tojássárgája, sütőpapírral, zsemlemorzsa, aranygaluska, összegyúrjuk, sütőmargarin, mindmegette, megpirítjuk, beletesszük, elkészítjük, vaníliasodó, ételízesítő, húspogácsák, forrósítunk, serpenyőben, húsmasszába, vastagságra, szaggatóval, kevergetés, elkeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.